faqe_baner

Roboti i dorëzimit

ROBOT I SHËRGIMIT INTELIGJENT TË JASHTËM

Shmangia e pengesave me shumë sensorë, përshtatje në të gjithë terrenin, dizajn jashtëzakonisht i lehtë, qëndrueshmëri e gjatë

Veçoritë

ROBOTI INTELIGJENT I DËRGIMIT TË JASHTËM (2)

Roboti inteligjent i shpërndarjes në natyrë është zhvilluar bazuar në teknologjinë e perceptimit të shkrirjes me shumë sensorë nga Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. Ky robot ka një shasi elektrike me gjashtë rrota që rrjedh nga teknologjia rover, me aftësi të fortë për të kaluar nëpër të gjithë terrenin.Ka strukturë të thjeshtë dhe solide, dizajn të lehtë, kapacitet të lartë të ngarkesës dhe qëndrueshmëri të gjatë.Ky robot integron një sërë sensorësh, si 3D LiDAR, IMU, GNSS, 2D TOF LiDAR, kamera, etj. Algoritmi i perceptimit të shkrirjes është miratuar për të realizuar perceptimin e mjedisit në kohë reale dhe shmangien inteligjente të pengesave për të rritur sigurinë e operacioneve të robotit .Për më tepër, ky robot mbështet alarmin me fuqi të ulët, raportin e pozicionit në kohë reale, parashikimin dhe alarmin e avarive dhe politika të tjera sigurie për të përmbushur kërkesat më të larta të sigurisë.

• Kalueshmëri e fortë:

Shasi elektrike me gjashtë rrota me krahë lëvizës ngritës, e lehtë për t'u përballuar me shpatullat e rrugës, zhavorrin, gropat dhe kushtet e tjera të rrugës.

• E lehtë por mjaft e fortë:

Projektuar me një numër të madh aliazh alumini, fibër karboni dhe materiale plastike inxhinierike;optimizimi i dizajnit strukturor, me forcë të lartë strukturore në të njëjtën kohë, zvogëlon efektivisht peshën.

• Qëndrueshmëri e gjatë:

Furnizimi me energji i baterisë litium me densitet të lartë energjie, optimizimi i synuar i algoritmit të kontrollit të lëvizjes, redukton në mënyrë efektive konsumin e energjisë.

Specifikimet

Dimensionet, GjatësiaxGjerësiaxLartësia 60*54*65 (cm)
Pesha (e shkarkuar) 40 kg
Kapaciteti nominal i ngarkesës 20 kg
Shpejtesi maksimale 1,0 m/s
Lartësia maksimale e hapit 15 cm
Shkalla maksimale e pjerrësisë 25.
Gama 15 km (maksimumi)
Fuqia dhe Bateria Bateri trenare litium (18650 qeliza baterie) 24V 1.8 kw.h, Koha e karikimit: 1.5 orë nga 0 në 90%
Konfigurimi i sensorit 3D Lidar*1, 2D TOF Lidar*2、GNSS (mbështet RTK), IMU, kamera me 720P dhe 30fps *4
Celular dhe Wireless 4G\5G
Dizajni i Sigurisë Alarmi me fuqi të ulët, shmangia aktive e pengesave, vetë-inspektimi i defekteve, kyçja e energjisë
Ambienti i punës Lagështia e ambientit:< 80%,Gama nominale e temperaturës së funksionimit: -10°C~60°C,

Rruga e aplikueshme: çimento, asfalt, gur, bar, borë