AUTOMATIK INTELIGENT
ROBOTI DEZINFEKTUES

Dezinfektuesi i atomizuar ultra i thatë është
përdoret për të shpërndarë pikat e atomizuara në
zona e dezinfektimit përmes rrjedhës së ajrit me shpejtësi të lartë.

Robot inteligjent dezinfektues për atomizimin

Mund të arrihet dezinfektim pa probleme 360° në sipërfaqen e hapësirës së brendshme dhe të ajrit për të shmangur infektimin e personelit operativ.Roboti mund të arrijë zonën e dezinfektimit nëpërmjet navigimit autonom dhe shmangies autonome të pengesave dhe të kryejë dezinfektim pa probleme 360°.Është i pajtueshëm me telekomandën nga një telefon celular/tabletë për të dezinfektuar në mënyrë efikase zonën e caktuar.

Imazhi i veçuar i robotit inteligjent dezinfektues për atomizimin

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Dezinfektues i atomizuar me ultratinguj, dezinfektim pa probleme 360°

Ky robot autonom dezinfektues mund të çaktivizojë bakteret dhe viruset e ngjitura në sipërfaqen e objektit për një efekt të qëndrueshëm 7-ditor. Ju jep një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm.

Dezinfektues i atomizuar me ultratinguj, dezinfektim pa probleme 360°

Skenarët e aplikimit

  • Hotele
  • Spitali
  • Ndërtesat e zyrave
  • Superstore
  • Aeroporti
Hotele
Spitali
Ndërtesat e zyrave
Superstore
Spitali
Ndërtesat e zyrave
Superstore
Aeroporti
Ndërtesat e zyrave
Superstore
Aeroporti
Hotele
Superstore
Aeroporti
Hotele
Spitali
Aeroporti
Superstore
Ndërtesat e zyrave
Hotele

Specifikime teknike

Dimensionet

507×507×1293

Pesha

43.6kg

Shpejtësia e lëvizjes

0.3 m/s

Saktësia e pozicionimit

±5 cm

Gjerësia e kanalit të drejtimit

800 mm

paaftësia e klasifikimit

5°

Aftësia për të kapërcyer pengesat

1cm

Zhurma e funksionimite

50dB

Robot inteligjent dezinfektues automatik

Rrezja minimale e kthesës

0

Ekran me prekje

Ekran kapacitiv 10.1 inç,1280*800

Metoda e komunikimit

Wi-Fi

Bateria

Bateri litiumi 24 V/30 Ah

Koha e gatishmërisë

27 h

Qëndrueshmëri

5 h

Koha e karikimit

5-6 orë


Roboti inteligjent dezinfektues i atomizimit në veprim

Ndërtesa e zyrës
Ndërtesa e zyrës
Ekspozita
Robot inteligjent dezinfektues automatik

Robot inteligjent dezinfektues automatik

Pavarësisht nëse jeni gati të përjetoni të ardhmen e pastrimit komercial të dyshemesë, ose thjesht dëshironi të mësoni pse ALLYBOT-C2 ka kuptim më të zgjuar të biznesit, ne do të donim të flisnim me ju.

na kontaktoni