• Baza Bantian e HUAWEI

    Vendndodhja:Qendra e trajnimit Zona e pastrimit:Pothuajse 2000m² Mbulim i plotë i kohës së pastrimit: rreth 3 orë Efikasitet i lartë që do të thotë se mund të zëvendësojë një pastrues që punon për 16 orë, të përmirësojë efikasitetin e funksionimit 100% dhe të zvogëlojë koston 50% Efekti i pastrimit: Shtytja e pluhurit me mbulim të plotë funksionimi rritet një herë në ditë dhe operacioni i larjes me mbulim të plotë rritet 5 herë në javë.Në të njëjtën kohë, puna e stafit të pastrimit në zonë po bëhet shembull si inspektimi i patrullës, hedhja e plehrave dhe vendosja e detyrave të robotëve.
  • Përparëse e aeroportit Shenzhen

    Zona e pastrimit: Përparëse e aeroportit Shenzhen Sfondi i projektit: Pastrimi i platformës kërkon punë 24-orëshe me turne për të hequr me kohë metalin, zhavorrin, pjesët e bagazheve dhe mbeturinat e tjera të objekteve të huaja (FOD) në një zonë të madhe.Për këtë qëllim, Intelligence.Ally Technology ka zhvilluar një robot inteligjent pastrimi pa pilot që integron planifikimin automatik, shmangien e saktë të pengesave dhe pastrimin automatik.Ai ka funksione të tilla si inspektimi dhe monitorimi i funksionimit në kohë reale, si dhe dërgimi i detyrave, dhe mund të lidhet me sistemin e menaxhimit të fluturimit.Efekti i projektit: Si një projekt pionier në industri, roboti i pastrimit të platformës lehtëson në mënyrë efektive ngarkesën e pastrimit, përmirëson efikasitetin dhe efektin dhe siguron ngritje dhe ulje të sigurt të avionit në aeroportin Shenzhen.
  • Një nënstacion

    Rajoni i inspektimit: Rajoni i alternimit 220 KV dhe 110 KV Zona e inspektimit: Rreth 30,000 m2 Pikat e detyrës së inspektimit: Rreth 4,800 Koha e inspektimit me mbulim të plotë: Rreth 3-4 ditë Roboti inspektues është i aftë të lexojë njehsorin, të zbulojë temperaturën me rreze infra të kuqe, të inspektojë pamjen e pajisjes dhe të vendosë vendndodhjen .Sigurohet një dritë për të lehtësuar inspektimin e natës, 4-6 herë më efikas se inspektimi manual.Për më tepër, ai mund të përfundojë regjistrimin, analizën dhe alarmimin e të dhënave në të njëjtën kohë.

Na kontaktoni