ALLYBOT-C2

Robot inteligjent pastrues

Gjeneratë e re
Pastrues inteligjent komercial

Robot inteligjent pastrues

Ai integron pastrimin, fshirjen me korrent dhe shtytjen e pluhurit, integron sensorë të ndryshëm dhe ka dizajne të shumëfishta të shmangies së pengesave, kundër përplasjes dhe kundër rënies.Funksionon në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurt dhe mund të përshtatet në mjedise më komplekse;efikasitet i lartë i punës, me një efikasitet të vetëm pastrimi prej 1200²m/orë dhe mund të arrijë operacione pastrimi 24-orëshe të pandërprerë.

Imazhi i veçuar i robotit inteligjent pastrues

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Shkëputje e shpejtë

Moduli i tipit tërheqës lehtëson mirëmbajtjen dhe pastrimin, duke ju dhënë një përvojë të pazakontë të përdoruesit.

Shkëputje e shpejtë

Skenarët e aplikimit

  • Hotele
  • Spitali
  • Ndërtesat e zyrave
  • Superstore
  • Aeroporti
hotel
skedar_5
tregu
skedar_6
skedar_7
hotel
tregu
skedar_8
skedar_6
hotel
skedar_5
skedar_7
tregu
skedar_6
skedar_8
skedar_7
skedar_8
skedar_7
skedar_6
skedar_5

Specifikime teknike

Dimensionet

500 × 504 × 629 mm

Pesha

35 kg

Konfigurimi i sensorit

3D Lidar, radar 2D për shmangien e pengesave, Lidar i linjës, tejzanor dhe kundër rënies

Sistemi i navigimit

Navigacion me fuzion me shumë sensorë që kombinon lazer 3D me shumë linja + sistemin e shikimit + IMU + milimetër

Sistemi i shmangies së pengesave

Lazer 3D me shumë linja + lazer 2D me një linjë + kamera me ngjyra + linjë Lidar + tejzanor + sensor kundër rënies

Shpejtësia e drejtimit

0,2~0,8m/s, modalitete të rregullueshme

Kapaciteti i ujit/kanalizimit të pastër

10L/10L

Gjerësia e pastrimit

440 mm

skedar_3

Presioni i furçës rrotulluese

20~80N, 4 mënyra

Mënyra e punës

Pastrim në kohë, pastrim i shpejtë me një klikim dhe pastrim manual

Zonë e vetme operimi

Pastrim dyshemeje 1600m2/fshesë me korrent 3000m2/shtypje pluhuri 6000m2

Bateria

Fosfat litium hekuri 1kw.h (lloji i revistës i zëvendësueshëm)

Jetëgjatësia e baterisë së ringarkueshme

Karikimi i plotë brenda 2 orëve;kohëzgjatja e fuqisë 2.5-6 orë

Shpejtësia e drejtimit

7 inç

Komunikimi në rrjet

4G/5G/Wi-Fi

Softueri i kontrollit

Kontrolli i zërit/aplikacioni celular/softveri në renë kompjuterike


Robot inteligjent pastrimi në veprim

Ndërtesa e zyrës
Supermarket
Hotel
Gati për të takuar ALLYBOT-C2?

Gati për të takuar ALLYBOT-C2?

Pavarësisht nëse jeni gati të përjetoni të ardhmen e pastrimit komercial të dyshemesë, ose thjesht dëshironi të mësoni pse ALLYBOT-C2 ka kuptim më të zgjuar të biznesit, ne do të donim të flisnim me ju.

na kontaktoni