faqe_baner

Robot inteligjent inspektues patrullues

Roboti i patrullimit dhe zbulimit në natyrë

I pajisur me një modul kontrolli të zhvilluar në mënyrë të pavarur për planifikimin automatik të rrugës, roboti inteligjent i patrullimit mund të patrullojë në vende të caktuara në intervale të rregullta dhe të lexojë regjistrime në instrumente dhe zona të caktuara.Ai mundëson inspektimin dhe patrullimin bashkëpunues dhe inteligjent me shumë robotë, si dhe monitorimin në distancë pa pilot për të ndihmuar vendimmarrjen në skena të tilla industriale si energjia elektrike, nafta dhe petrokimia, çështja e ujit dhe parku.

faqe
Faqja inteligjente e robotit të inspektimit të patrullës

Veçoritë

Planifikimi i rrugës

Zgjidhjet e plota inteligjente të inspektimit të patrullës që integrojnë robotin, sistemin e monitorimit në prapaskenë, sistemin e kontrollit të centralizuar në distancë dhe sistemin e grumbullimit të mikro-motit në dhomën e karikimit të robotëve.

Navigacion automatik

Përdorni modulin e kontrollit të zhvilluar vetë për planifikimin automatik të rrugës, Planifikoni rrugën më të përshtatshme;pozicionimi automatik, Zbatoni automatikisht detyrat.

Rimbushje automatikisht

Rimbushje automatike në nivel të ulët të baterisë, pa ndërhyrje manuale

Robot inteligjent inspektues patrullues

Inspektimi i patrullës së misionit

Zbatoni automatikisht detyrat e inspektimit të Patrullës në nënstacion dhe regjistroni informacionin e statusit të secilës pajisje.

Inspektimi i patrullës së misionit

Analiza automatike e të dhënave

Analizoni automatikisht informacionin e pajisjeve dhe alarmit për kushte jonormale

Analiza automatike e të dhënave

Specifikimet

Dimensionet 722*458*960 (mm)
Pesha 78 kg
Fuqia Operative 8h
Operative

Kushtet

Temperatura e ambientit: -10°C deri në 60°C/Ambient

lagështia: <99%;Vlerësimi i mbrojtjes: IP55; funksionon në ditë me shi të lehtë

Rezolucioni i dritës së dukshme

Rezolucioni infra të kuqe

Zmadhimi optik 1920 x 1080/30X
Modaliteti i navigimit 640 x 480/Saktësia>0,5°C
Modaliteti i lëvizjes Navigacion 3D LIDAR pa gjurmë, shmangie automatike e pengesave
Shpejtësia maksimale e drejtimit Drejtimi kur shkoni drejt dhe marshoni përpara;drejtimi në vend;përkthimi, parkimi 1,2 m/s (Shënim: Shpejtësia maksimale e lëvizjes në modalitetin në distancë)
Distanca maksimale e parkimit 0,5 m (Shënim: Distanca maksimale e frenimit me shpejtësinë e lëvizjes 1 m/s)
Sensori Kamera e dritës së dukshme, imazher termik infra të kuqe, pajisje për grumbullimin e zhurmës, pajisje opsionale për zbulimin e temperaturës dhe lagështisë së shpërndarë dhe monitorimin e pjesshëm të shkarkimit AIS
Mënyra e kontrollit Kontroll plotësisht automatik / telekomandë

kontroll plotësisht automatik / telekomandë

Faqja inteligjente e robotit të inspektimit të patrullës

Skenarët e zbatueshëm

Roboti i patrullimit dhe zbulimit në natyrë

Rastet e aplikimit

Rastet e aplikimit-faqe