Shiko Videon
about_logo

Inteligjenca.Ally Technology

E themeluar në vitin 2015, Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. (në tekstin e mëtejmë: Intelligence.Ally Technology) është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, dizajnimin dhe prodhimin e robotëve, si dhe në ofrimin e zgjidhjeve të shërbimit të robotëve.Kompania është e përkushtuar në fushat e kërkimit të shkrirjes së shumë sensorëve, inteligjencës artificiale dhe navigimit inteligjent.Ne mburremi një ekip të teknologjisë së lartë të kërkimit dhe zhvillimit të nivelit të ndërkombëtarizimit, teknologjisë së integruar të kontrollit të vetë-zhvilluar për softuerin dhe harduerin e robotëve celularë dhe më shumë se 20 patenta për shpikje dhe 30 të drejta autori të softuerit.Produktet tona kryesore përfshijnë robotë të shërbimit komercial si robotë pastrimi, robotë dezinfektues, robotë të shpërndarjes së ushqimit.Ne gjithashtu ofrojmë robotë shërbimi komercial të përqendruar dhe një sërë shërbimesh nga kërkimi dhe zhvillimi deri te prodhimi për të përmbushur nevojat e industrive të ndryshme.Aktualisht, Intelligence.Ally Technology ka ofruar një sërë zgjidhjesh robotësh që mbulojnë skenarë të shumtë si energjia, trafiku, trajtimi mjekësor dhe pasuritë e paluajtshme.Produktet tona robotike inteligjente renditen ndër më të mirat në industri për sa i përket pjesës së tregut, popullaritetit dhe reputacionit si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Rruga e zhvillimit

 • u krijua Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd

  u krijua Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd

  2015
  • Në maj, u krijua Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd
 • U lançua projekti R&D për kontrolluesin e navigimit të gjeneratës së parë

  U lançua projekti R&D për kontrolluesin e navigimit të gjeneratës së parë

  2017
  • U lançua projekti R&D për kontrolluesin e navigimit të gjeneratës së parë
  • Në prill, u mor subvencioni i synuar për inovacionin dhe sipërmarrjen e Komitetit të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë Shenzhen
 • Është marrë certifikata kombëtare e ndërmarrjes së teknologjisë së lartë

  Është marrë certifikata kombëtare e ndërmarrjes së teknologjisë së lartë

  2018
  • U zhvilluan automjete inteligjente parku dhe u dorëzua automjeti i parë inteligjent pa shofer
  • Në nëntor, u mor certifikata kombëtare e ndërmarrjes së teknologjisë së lartë
 • U prezantua kontrolluesi i navigimit të gjeneratës së dytë

  U prezantua kontrolluesi i navigimit të gjeneratës së dytë

  2019
  • U prezantua kontrolluesi i navigimit të gjeneratës së dytë;dhe u kompletuan robotë të shumëfishtë aplikimesh
  • Në maj, u dha çmimi i artë për produktin e jashtëzakonshëm të Konferencës së 11-të Ndërkombëtare të Matjes Mobile
  • Në nëntor, titulli i Kompanisë Teknologji Pioneer iu dha nga Samiti i Industrisë së Teknologjisë 2019
  • Në dhjetor, u mor certifikimi i standardeve ndërkombëtare ISO9000
 • Është ndarë çmimi i parë i Sfidës së Ekonomisë së zgjuar të AIEC

  Është ndarë çmimi i parë i Sfidës së Ekonomisë së zgjuar të AIEC

  2020
  • Programi i prodhimit masiv të industrisë u lançua së bashku me një plan kombëtar promovimi, duke arritur shitje kumulative prej mbi 100 milionë dollarësh dhe robotë kumulativë prej mbi 500
  • Në dhjetor u nda çmimi i parë i AIEC Smart Economy Challenge
 • U investuan kryesisht 10 milionë lekë

  U investuan kryesisht 10 milionë lekë

  2021
  • Financimi i Serisë A me vlerë 10 milionë u investua kryesisht nga Fondacioni Jian Hua dhe Shenzhen Credit Guarantee Group, e ndjekur nga Lasa Chuyuan dhe Shenzhen City Shinengtong Equity Investment Center.
 • duke mbuluar më shumë se 40 zona urbane

  duke mbuluar më shumë se 40 zona urbane

  2022
  • Me Shenzhen të Kinës si qendër, ne kemi një rrjet global shpërndarjeje që mbulon më shumë se 40 zona urbane

Nderim kualifikimi

 • Nderi 1

  Nderi 1

  Çmimi i Kontributit të Shkëlqyer për navigimin
 • Nderi 2

  Nderi 2

  Njësi bashkëpunimi profesional për robotin e fuqisë
 • Nderi 3

  Nderi 3

  Nderi i vëzhguesit ekonomik
 • Nderi 4

  Nderi 4

  Çmimi i parë për sfidën e ekonomisë së AI
 • Nderi 5

  Nderi 5

  Nderi për sondazh dhe barazim
 • Nderi 6

  Nderi 6

  Ndërmarrjet e teknologjisë së lartë dhe të re
 • Nderi 7

  Nderi 7

  Furnizues i shkëlqyer i produktit
 • Nderi 8

  Nderi 8

  Ndërmarrja më aktive në industrinë e gjeomatikës
 • Nderi 9

  Nderi 9

  Ndërmarrja më aktive në industrinë e gjeomatikës
 • Nderi 10

  Nderi 10

  ndërmarrje të specializuara dhe të sofistikuara që prodhojnë produkte të reja dhe unike