faqe_baner

Produkt Zeally

 • Robot inteligjent dërgues në natyrë

  Robot inteligjent dërgues në natyrë

  Roboti inteligjent i shpërndarjes në natyrë është zhvilluar bazuar në teknologjinë e perceptimit të shkrirjes me shumë sensorë nga Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. Ky robot ka një shasi elektrike me gjashtë rrota që rrjedh nga teknologjia rover, me aftësi të fortë për të kaluar nëpër të gjithë terrenin.Ka strukturë të thjeshtë dhe solide, dizajn të lehtë, kapacitet të lartë të ngarkesës dhe qëndrueshmëri të gjatë.Ky robot integron një sërë sensorësh, si 3D LiDAR, IMU, GNSS, 2D TOF LiDAR, kamera, etj. Algoritmi i perceptimit të shkrirjes është miratuar për të realizuar perceptimin e mjedisit në kohë reale dhe shmangien inteligjente të pengesave për të rritur sigurinë e operacioneve të robotit .Për më tepër, ky robot mbështet alarmin me fuqi të ulët, raportin e pozicionit në kohë reale, parashikimin dhe alarmin e avarive dhe politika të tjera sigurie për të përmbushur kërkesat më të larta të sigurisë.

 • Robot pastrimi i personalizuar komercial

  Robot pastrimi i personalizuar komercial

  Lundrim me precizion të lartë dhe inteligjent
  Puna me efikasitet të lartë

  Aftësi pastrimi me efikasitet të lartë

  Gjerësia e pastrimit deri në 650 mm, mund të arrijë 3000 m²h.Kombinimi i pajisjeve të shumta si tabaka e furçave, kruajtëse, shtytës pluhuri, etj., realizon pastrim efikas të gjithanshëm.

  Aftësi e fortë për të punuar në mënyrë të pavarur

  Nisja automatikisht e detyrës në kohë të rregullt, rimbushje automatike në nivel të ulët të baterisë, pastrim i plotë dhe i vazhdueshëm me rinovim të pikës së ndërprerjes, pa nevojë për të përsëritur operacionin dhe për të siguruar integritetin e funksionimit.

  Aftësitë e ndërveprimit njeri-kompjuter

  Përfundoni automatikisht planifikimin e rrugës së pastrimit, realizoni mbulimin e plotë të zonës së pastrimit dhe mbështesni pastrimin automatik me një çelës, pa operacione të tepërta.

 • Robot inteligjent pastrues

  Robot inteligjent pastrues

  Ai integron pastrimin, fshirjen me korrent dhe shtytjen e pluhurit, integron sensorë të ndryshëm dhe ka dizajne të shumëfishta të shmangies së pengesave, kundër përplasjes dhe kundër rënies.Funksionon në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurt dhe mund të përshtatet në mjedise më komplekse;efikasitet i lartë i punës, me një efikasitet të vetëm pastrimi prej 1200²m/orë dhe mund të arrijë operacione pastrimi 24-orëshe të pandërprerë.

 • Robot fshirës në natyrë

  Robot fshirës në natyrë

  Duke kombinuar LIDAR, kamerën, modulin GNSS, modulin IMU dhe sensorë të tjerë, roboti i pastrimit pa pilot mund të planifikojë automatikisht dhe në mënyrë inteligjente detyrat dhe të përfundojë pastrimin, spërkatjen dhe mbledhjen e mbeturinave për të minimizuar punën e punonjësve të kanalizimeve.Mund të përdoret në korsitë ndihmëse të qytetit, rrugët kryesore dytësore, rrugët kryesore, sheshe, parqe, parqe industriale, aeroporte dhe sheshet e stacioneve hekurudhore me shpejtësi të lartë.

 • Robot dezinfektues i atomizuar me porosi

  Robot dezinfektues i atomizuar me porosi

  Tejzanor i automatizuar|Dezinfektim inteligjent|Punon automatikisht|Ndarja njeri-makinë

  Efikasitet i lartë i dezinfektimit

  Grykë me 4 drejtime, atomizim difuz, grimca të atomizuara më pak se 10μm, aftësi dezinfektuese dhe vrasëse≥6log, e pastër dhe pa mbetje.Dezinfektim pa probleme 360°, i cili mund të arrijë 1161m²15min.

  Kontroll në distancë dhe pa pilot, siguri dhe funksionim i përshtatshëm

  Planifikimi automatik i rrugës për të arritur në destinacion dhe personeli nuk ka nevojë të hyjë në zonën e dezinfektimit, gjë që mund të kursejë fuqi punëtore dhe të parandalojë infektimin e personelit operativ.

 • Robot inteligjent dezinfektues për atomizimin

  Robot inteligjent dezinfektues për atomizimin

  Mund të arrihet dezinfektim pa probleme 360° në sipërfaqen e hapësirës së brendshme dhe të ajrit për të shmangur infektimin e personelit operativ.Roboti mund të arrijë zonën e dezinfektimit nëpërmjet navigimit autonom dhe shmangies autonome të pengesave dhe të kryejë dezinfektim pa probleme 360°.Është i pajtueshëm me telekomandën nga një telefon celular/tabletë për të dezinfektuar në mënyrë efikase zonën e caktuar.

 • Robot inteligjent inspektues patrullues

  Robot inteligjent inspektues patrullues

  I pajisur me një modul kontrolli të zhvilluar në mënyrë të pavarur për planifikimin automatik të rrugës, roboti inteligjent i patrullimit mund të patrullojë në vende të caktuara në intervale të rregullta dhe të lexojë regjistrime në instrumente dhe zona të caktuara.Ai mundëson inspektimin dhe patrullimin bashkëpunues dhe inteligjent me shumë robotë, si dhe monitorimin në distancë pa pilot për të ndihmuar vendimmarrjen në skena të tilla industriale si energjia elektrike, nafta dhe petrokimia, çështja e ujit dhe parku.

 • Robot pastrues komercial

  Robot pastrues komercial

  Ky robot pastrues komercial integron larjen e dyshemesë, fshirjen me korrent dhe shtyrjen e pluhurit dhe lejon karikim të pavarur 24/7, vetëpastrim, kullim, mbushje uji me një stacion bazë me funksione të plota.Mund të përdoret gjerësisht në spitale, qendra tregtare, kampuse, salla ekspozitash, ndërtesa zyrash, terminale dhe vende të tjera.

 • Roboti i pastrimit komercial-2

  Roboti i pastrimit komercial-2

  Fshesë me korrent, pastrim dhe pastrim të integruar dhe konvertim inteligjent i frekuencës: thuani jo punës së lodhshme me shtyrjen e pluhurit dhe larjen e dyshemesë me furça rrotulluese;ndjesi inteligjente e njollave të dyshemesë;rregullimi automatik i vëllimit të ujit dhe fuqisë së thithjes;pastrim i thjeshtë i mbeturinave të thata dhe të lagështa;dhe ndahen mbeturinat e ngurta dhe të lëngshme.

  Pastrim automatik, standard, i saktë dhe i kontrollueshëm me çdo cep të mbuluar

 • Roboti i Patrullës së Sigurisë

  Roboti i Patrullës së Sigurisë

  Roboti në natyrë për patrullimin dhe zbulimin e temperaturës është zhvilluar në mënyrë të pavarur nga Intelligence.Ally Technology e integruar me AI, shumë të dhëna, të dhëna të mëdha dhe teknologji të tjera të avancuara për të përmbushur kërkesat e sigurisë së jashtme në vende si parqet industriale, komunitetet, rrugët e këmbësorëve dhe sheshet.Do të përmirësojë efikasitetin e sigurisë, do të zvogëlojë kostot e sigurisë dhe do të sigurojë sigurinë publike 24/7.