faqe_baner

Aplikacion

E themeluar në vitin 2015, Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. (në tekstin e mëtejmë: Intelligence.Ally Technology) është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, dizajnimin dhe prodhimin e robotëve, si dhe në ofrimin e zgjidhjeve të shërbimit të robotëve.Kompania është e përkushtuar në fushat e kërkimit të shkrirjes së shumë sensorëve, inteligjencës artificiale dhe navigimit inteligjent.Ne mburremi një ekip të teknologjisë së lartë të kërkimit dhe zhvillimit të nivelit të ndërkombëtarizimit, teknologjisë së integruar të kontrollit të vetë-zhvilluar për softuerin dhe harduerin e robotëve celularë dhe më shumë se 20 patenta për shpikje dhe 30 të drejta autori të softuerit.