page_banner

Robot inspeksi patroli calakan

The patroli outdoor sarta robot deteksi

Dilengkepan modul kontrol anu dikembangkeun sacara mandiri pikeun perencanaan jalur otomatis, robot patroli calakan tiasa patroli ka tempat anu ditunjuk dina interval anu teratur sareng maca rekaman dina alat sareng daérah anu ditunjuk.Éta ngamungkinkeun pamariksaan sareng patroli kolaboratif multi-robot sareng patroli ogé ngawaskeun tanpa awak jauh pikeun ngabantosan kaputusan dina pamandangan industri sapertos listrik, minyak bumi sareng petrokimia, urusan cai, sareng taman.

kaca
Robot-kaca inspeksi patroli calakan

Fitur

Perencanaan Rute

Solusi inspeksi patroli calakan lengkep anu ngahijikeun robot, sistem ngawaskeun backstage, sistem kontrol terpusat jauh sareng sistem kempelan mikro-cuaca di kamar ngecas robot.

Napigasi otomatis

Paké modul kontrol timer dimekarkeun pikeun perencanaan jalur otomatis, Rencanana jalur paling merenah;positioning otomatis, Otomatis ngalaksanakeun tugas.

Otomatis ngecas

Ngecas otomatis dina tingkat batré lemah, tanpa campur tangan manual

Robot inspeksi patroli calakan

Misi patroli pamariksaan

Otomatis ngalaksanakeun tugas pamariksaan Patroli di gardu sareng ngarékam inpormasi status unggal alat.

Misi patroli pamariksaan

Otomatis Analisis data

Nganalisis inpormasi alat sareng alarm sacara otomatis pikeun kaayaan anu teu normal

Otomatis Analisis data

spésifikasi

Diménsi 722*458*960 ( mm)
Beurat 78 kg
Daya Operasi 8h
Ngoperasikeun

Kaayaan

Suhu ambient: -10 ° C nepi ka 60 ° C / Ambient

kalembaban: <99%;rating panyalindungan: IP55; dioperasikeun dina poé hujan lampu

Resolusi Cahaya Katingali

Resolusi Infrabeureum

1920 x 1080/30X zum optik
Modeu Napigasi 640 x 480/Akurasi>0,5°C
Modeu Pindah Navigasi 3D LIDAR tanpa jejak, ngahindarkeun halangan otomatis
Speed ​​nyetir maksimum Setir nalika lempeng sareng maju ka hareup;setir di tempat;narjamahkeun, parkir 1.2m/s (Catetan: Laju nyetir maksimum dina modeu jauh)
Jarak Parkir maksimum 0,5 m (Catetan: Jarak ngerem maksimum dina laju gerak 1m/s)
Sénsor Kaméra cahaya katingali, imager infra red termal, alat pangumpulan bising, alat deteksi suhu sareng kalembaban anu disebarkeun opsional, sareng ngawaskeun pelepasan parsial AIS
Modeu Kontrol Pinuh otomatis / kadali jauh

pinuh-otomatis / kadali jauh

Robot-kaca inspeksi patroli calakan

skenario lumaku

The patroli outdoor sarta robot deteksi

Kasus aplikasi

Aplikasi Kasus-kaca