• HUAWEI Bantian Base

    Lokasi: Puseur pelatihan Wewengkon beberesih: Ampir 2000m² Cakupan pinuh ku waktos beberesih: sakitar 3 jam Éfisién tinggi anu hartosna tiasa ngagentos langkung bersih damel salami 16 jam, ningkatkeun efisiensi operasi 100% sareng ngirangan biaya 50% Pangaruh beberesih: Dorong lebu panutupanana pinuh. operasi ngaronjat sakali sapoé, sarta operasi cuci full-liputan ngaronjat 5 kali saminggu.Dina waktos anu sami, padamelan staf beberesih di daérah janten conto sapertos pamariksaan patroli, miceun sampah, sareng panyebaran tugas robot.
  • Apron Bandara Shenzhen

    Wewengkon beberesih: Latar Proyék Apron Bandara Shenzhen: beberesih apron butuh kerja shift 24-jam pikeun nyabut logam, kerikil, bagian koper sareng lebu objék asing (FOD) dina waktosna dina waktos anu ageung.Pikeun tujuan ieu, Intelligence.Ally Technology geus ngembangkeun hiji robot beberesih calakan unmanned nu integrates tata otomatis, ngahindarkeun halangan akurat, sarta beberesih otomatis.Cai mibanda fungsi sapertos inspeksi operasi real-time jeung ngawaskeun ogé tugas dispatch, sarta bisa disambungkeun kana sistem manajemen hiber.Pangaruh proyék: Salaku proyék pelopor dina industri, robot beberesih apron sacara efektif ngagampangkeun beban kerja beberesih, ningkatkeun efisiensi sareng pangaruh, sareng mastikeun pesawat angkat sareng badarat di Bandara Shenzhen.
  • Gardu gardu

    Wewengkon pamariksaan: 220KV sareng 110KV daérah alternation Wewengkon pamariksaan: Kira-kira 30.000 m2 Titik tugas inspeksi: Kira-kira 4.800 waktos inspeksi full-liputan: Sakitar 3-4 dinten Robot inspeksi sanggup maca méter, deteksi suhu infra red, pamariksaan penampilan alat sareng idéntifikasi lokasi. .Lampu disayogikeun pikeun ngagampangkeun pamariksaan wengi, 4-6 kali langkung éfisién tibatan pamariksaan manual.Leuwih ti éta, éta bisa rengse ngarekam data, analisis jeung alarming sakaligus.

Taros Kami