ИНТЕЛИГЕНТЕН АВТОМАТСКИ
РОБОТ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Ултра сувото атомизирано средство за дезинфекција е
се користи за растерување на атомизираните капки на
област за дезинфекција преку проток на воздух со голема брзина.

Интелигентен робот за дезинфекција на атомизација

Може да се постигне беспрекорна дезинфекција од 360° на површината на внатрешниот простор и воздухот за да се избегне инфекција на оперативниот персонал.Роботот може да стигне до областа за дезинфекција преку автономна навигација и автономно избегнување пречки и да врши беспрекорна дезинфекција од 360°.Компатибилен е со далечинскиот управувач од мобилен телефон/таблет за ефикасно дезинфекција на одредената област.

Интелигентен робот за дезинфекција со атомизација Избрана слика

Детали за производот

Ознаки на производи

Ултразвучно атомизирано средство за дезинфекција, 360° беспрекорна дезинфекција

Овој автономен робот за дезинфекција може да ги деактивира бактериите и вирусите прикачени на површината на објектот за 7-дневен долготраен ефект. Ви даде безбедна и удобна средина.

Ултразвучно атомизирано средство за дезинфекција, 360° беспрекорна дезинфекција

Апликативни сценарија

  • Хотели
  • Болница
  • Канцелариски згради
  • Суперпродавница
  • Аеродром
Хотели
Болница
Канцелариски згради
Суперпродавница
Болница
Канцелариски згради
Суперпродавница
Аеродром
Канцелариски згради
Суперпродавница
Аеродром
Хотели
Суперпродавница
Аеродром
Хотели
Болница
Аеродром
Суперпродавница
Канцелариски згради
Хотели

Техничка спецификација

Димензии

507×507×1293

Тежина

43.6килограм

Брзина на движење

0,3 m/s

Точност на позиционирање

±5см

Широчина на возниот канал

800 мм

Способност за степенување

5°

Способност за преминување пречки

1см

Работен шумe

50 dB

Интелигентен робот за автоматска дезинфекција

Минимален радиус на вртење

0

Екран на допир

Капацитивен екран од 10,1 инчи,1280*800

Метод на комуникација

Wi-Fi

Батерија

Литиумска батерија од 24 V/30 Ah

Време на мирување

27 ч

Издржливост

5 ч

Време на полнење

5-6 ч


Интелигентен робот за дезинфекција со атомизација во акција

Канцелариска зграда
Канцелариска зграда
Изложба
Интелигентен робот за автоматска дезинфекција

Интелигентен робот за автоматска дезинфекција

Без разлика дали сте подготвени да ја искусите иднината на комерцијалното чистење на подот или едноставно сакате да дознаете зошто ALLYBOT-C2 има попаметна деловна смисла, ние би сакале да разговараме со вас.

Контактирајте не