page_banner

Апликација

Основана во 2015 година, Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. (во натамошниот текст: Intelligence.Ally Technology) е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување и развој, дизајн и производство на роботи, како и за обезбедување решенија за услуги на роботи.Компанијата е посветена на истражувачките полиња за фузија на повеќе сензори, вештачка интелигенција и интелигентна навигација.Можеме да се пофалиме со високотехнолошки тим за истражување и развој на ниво на интернационализација, самостојно развиена интегрирана технологија за контрола на софтвер и хардвер за мобилни роботи и повеќе од 20 патенти за пронајдок и 30 авторски права на софтвер.