side_banner

nyheter

huanqiu.com: Dazzling Appearance of Intelligence.Ally Technology Robots på China International Consumer Products Expo

Av huanqiu.com

Fra 7. til 10. mai 2021 ble den første China International Consumer Products Expo (heretter referert til som "CICPE"), arrangert av handelsdepartementet og folkestyret i Hainan-provinsen, vellykket arrangert i Haikou, med nesten 1500 innenlandske og utenlandske utstillere fra rundt 70 land og regioner.Intelligence.Ally Technology introduserer storslått sine gulvvaskeroboter, sikkerhetsroboter og rengjøringsroboter for å vise frem de nyeste teknologiproduktene for forbrukere.

China International Consumer Products Expo 02

CICPE er den første nasjonale utstillingen i Kina med temaet forbruksvarer, og er også den "største forbrukerutstillingen i Asia-Stillehavsregionen".CICPE gir Intelligence.Ally Technology en flott mulighet og plattform for å dele ny innsikt, nye produkter og nye merkeopplevelser med kunder og potensielle partnere, og for å vise frem sine siste FoU-prestasjoner.

Under messen kjører de kommersielle gulvvaskerobotene, dvs. intelligente gulvvask- og rengjøringsenheter som integrerer gulvvask, støvsuging, støvskyving og smussfjerning, fleksibelt og jobber i alle hjørner av messehallen for intelligent å unngå og omgå hindringer og rengjøre etasje i hallen som inneholder et stort antall mennesker.Den enestående rengjøringsytelsen til roboter tiltrekker mange besøkende til å se arbeidet deres og er enstemmig godkjent av mange parter.

China International Consumer Products Expo 01

Intelligence.Ally Technology, basert på sin dype tekniske erfaring og tette integrasjon av nye scenarier i industriapplikasjoner, har med suksess utviklet en rekke intelligente robotplattformløsninger og har vært gjenstand for modne applikasjoner.Det dukker også opp rengjøringsroboter og sikkerhetsroboter på CICPE.Rengjøringsrobotene til Intelligence.Ally Technology integrerer autonom posisjonering, planlegging av rengjøringsoppgaver og intelligent unngåelse av hindringer. Rengjøringsrobotene til Intelligence.Ally Technology, som støtter høypresisjonsnavigasjon på centimeternivå, kan automatisk identifisere og unngå hindringer for å oppnå intelligent rengjøring ved automatisk styring og kollisjonsunngåelse.Sikkerhetsroboter støtter autonome ubemannede patruljer med planlagt tid og rute, og patruljer med intelligent samarbeidsplanlegging med flere maskiner og flere ruter.Under messen blir den enestående produktytelsen til rengjøringsroboter og sikkerhetsroboter enstemmig anerkjent av markedsaktørene.

China International Consumer Products Expo 03

CICPE er en viktig del av det nye mønsteret for nasjonal og internasjonal dobbeltsyklusutvikling.Utseendet til Intelligence.Ally Technology-produktene på CICPE har fått en viss grad av anerkjennelse og rykte, noe som gjør merkevaren mer innflytelsesrik.

I følge Shen Danyang, konserndirektør i Hainan-provinsen, fokuserer den første CICPE på "høyteknologiske, nye, utmerkede, spesielle" forbruksvarer for å skape en viktig plattform for visning og handel med globale forbruksvarer.Intelligence.Ally Technology, dypt engasjert i anvendelsen av intelligente eiendomsscenarier, har vært forpliktet til å skape "høyteknologiske, nye, utmerkede, spesielle" intelligente produkter med sitt innovative designkonsept og bærekraftige teknologiske fordeler.Vi tror at Intelligence.Ally Technology i nær fremtid teknisk vil styrke arbeidet og livet vårt, og realisere det store oppdraget med å "tjene verden mer intelligent med maskineri"!

Link til originalartikkel: https://biz.huanqiu.com/article/435BQOQgULV


Innleggstid: 11. mai 2021