side_banner

nyheter

Commercial Floor Washing Robot of Intelligence.Ally Technology på China (Shanghai) International Technology Fair

Fra 15. april til 17. april arrangeres den 8. China (Shanghai) International Technology Fair (heretter kalt "CSITF"), i fellesskap av handelsdepartementet, departementet for vitenskap og teknologi, Kinas nasjonale åndsverksadministrasjon og Shanghai Municipal People's Government, ble vellykket holdt på Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center.Shenzhen Intelligence.Ally Technology Co., Ltd. (heretter referert til som "Intelligence.Ally Technology") ble invitert som en intelligent robotløsningsleverandør for å demonstrere kjerneteknologien og anvendelsen av roboter til besøkende.

CSITF

[CSITF]

Under CSITF lanserte Intelligence.Ally Technology en kommersiell gulvvaskerobot på "Special Session for New Science and Technology Innovations" til CSITF, dvs. en intelligent gulvvask- og rengjøringsenhet som integrerer gulvvask, støvsuging, støvskyving og smussfjerning , og er egnet for kjøpesentre, flyplasser, hoteller, lokalsamfunn og andre innendørs og utendørs offentlige steder.Den kommersielle gulvvaskeroboten tiltrakk seg mange besøkende på grunn av sin "fleksible intelligens + dynamiske visuelle display".Mange kunder, gjennom den entusiastiske introduksjonen av personalet til Intelligence.Ally Technology, forsto ytterligere funksjonene til produktene våre og forbedret deres anerkjennelse av Intelligence.Ally Technology og produktet.

Kommersiell gulvvaskerobot av intelligens.Ally Technology01
Kommersiell gulvvaskerobot av Intelligence.Ally Technology

[Commercial Floor Washing Robot of Intelligence.Ally Technology]

En gulvvaskerobot, som integrerer 3D LIDAR, IMU, TOF-kamera og andre sensorer og intelligente algoritmer, støtter høypresisjonsnavigasjon og posisjonering på centimeternivå, intelligent unngåelse av hindringer og forbikjøring av hindringer.Dens automatiske opplading og fornyelsesfunksjon gjør at den fleksibelt reagerer på store innendørs og utendørs komplekse scener og sikrer en sikker, pålitelig og fullstendig rengjøringsprosess.Den effektive rengjøringen av en gulvvaskerobot kan erstatte 16 timers arbeid for én sanitetsarbeider, øke driftseffektiviteten med 100 % og redusere driftskostnadene med 50 %.Livedemonstrasjonen lar kundene ytterligere føle fordelene med produktene våre, styrken og brede utviklingsmuligheter til Intelligence.Ally Technology.

Produkter og teknologier er hjørnesteinen i teknologibedrifter.Utseendet til produkter på CSITF får en viss grad av anerkjennelse og rykte for Intelligence.Ally Technology, slik at merkevarebildet er mer innflytelsesrik.

Kommersiell gulvvaskerobot av Intelligence.Ally Technology

[Commercial Floor Washing Robot of Intelligence.Ally Technology]

I utviklingen av robotindustrien overgår serviceroboter sine tidligere som etterkommere.Robotindustrien i Kina utvikler seg nesten i takt med den internasjonale industrien.Ettersom Kina har flere scenarier og rikere data, vil tjenesterobotindustrien være industrien der vi leder verden.Intelligence.Ally Technology håper å teknisk fremme utviklingen av tjenesteroboter samtidig som den tar det sosiale ansvaret til et teknologiselskap, ved kontinuerlig å utvide nye scenarier for industriapplikasjoner, styrke industrielt samarbeid og fremme samarbeidende innovasjon og utvikling i øvre og nedre deler av robotindustrien kjede.


Innleggstid: 07. april 2021